OVER ONS 2018-03-24T01:43:28+00:00

OVER ONS

LOBIBEADS

Lobibeads is sinds 2013 uitgegroeid van hobby tot een internationaal sieradenmerk voor dames. Vanuit een zolderkamertje is Lobibeads begonnen met het verkopen van handgemaakte kralen armbanden in Nederland. Vanaf 2017 is Lobibeads uitgebreid met een echte zilveren sieradenlijn gemaakt van 925 sterling zilver en 18k verguld. Samen met ons productieteam in Europa ontwerpt en maakt Lobibeads ieder halfjaar een nieuwe collectie gebaseerd op de laatste trends.

Lobi betekent liefde. Dat zie je terug in onze sieraden en in onze service:
– Géén verzendkosten
– Voor 15:00 besteld is morgen in huis
– Niet goed? Geld terug!
– 6 maanden garantie (ook via onze verkooppunten)
– Gratis inpakservice

SS18 LA INSPIRED COLLECTIE

De nieuwe en inmiddels 9e collectie is geïnspireerd op Los Angeles. Midden in de winter zijn wij bij Lobibeads gestart met het ontwerpen van de nieuwe zomercollectie voor 2018. Tijdens deze donkere dagen hadden we veel behoefte aan kleur. Zo was roze in de winter al een enorme trénd en denken wij dat daar in de zomer nog veel andere kleuren bij zullen komen. Knalrood, turquoise, oranje en lila kleuren kunnen niet ontbreken. Tijdens onze inspiratiesessies werden we geïnspireerd door beelden uit Los Angeles. Denk aan de populaire pink walls, the walk of fame, de blauwgroene zee van Venice Beach, het glamour leven van Hollywood en natuurlijk de eindeloze palmbomen in Beverly Hills!

Nog nooit was een collectie van Lobibeads zo kleurrijk. Wij zijn weg van de nieuwe collectie en hopen jullie iets vernieuwends te laten zien. Laat jij weten wat je van deze LA inspired collectie vindt? Tag ons (@lobibeads) of vermeld ons onder je bericht #lobibeadsgirls.